hippieklær

Hippieklær og kostymer

Å kle seg ut som en skikkelig hippie på karnival eller temafest er bestandig gøyalt, det er utrolig mange forskjellige plagg og stiler å velge imellom. Ofte har man noe klær i skapet allerede og trenger bare å handle noen skikkelige slengbukser eller en peace and love genser for å virkelig sørge for at man blir lagt merke til. Idag finnes det mange online butikker som har et kjempeutvalg av forskjellige klær og tilbehør for den som vil kle seg ut som en hippie. Man handler enkelt og greit gjennom å legge det man ønsker i en handleliste og etter at man har betalt så kommer det hele iløpet av noen få dager hjem i posten.

Hippieklær for de yngre

Selv om det er mest populært blant ungdommer og voksne å kle seg ut i hippiestil så kan det vært veldig morsomt å kle ut barna sine også, kanskje det er temafest eller liknende i barnehagen som gjør at at man er på jakt etter hippiekostyme og det er mye å velge i også til de små. Mye fargesterke plagg og man kan også oppnå endel med riktig tilbehør til antrekket.

Hippieklær og kostymer til voksne

Det er her man virkelig finner det store utvalget både til menn og kvinner. I tillegg til at mange har enkelte plagg hjemme i klesskapet så er det plenty av morsomme og stilige klesplagg å velge i mellom. Her er det faktisk bare fantasien som setter grenser og i utvalget finner man alt ifra disco heldresser i psykedeliske farger og mønstre til glamrock lærantrekk i skrikende farger, så uansett hvilken stil man skulle foretrekke vil man enkelt kunne finne kostyme som passer og som gjør at du virkelig vil bli lagt merke til på festen.

Det er flere av nettbutikkene som har flere hundre forskjellige plagg og antrekk å velge i så det sier seg selv at med et slikt stort utvalg er det fullt mulig å designe sitt helt egne hippiekostyme og komme på festen garantert ulik alle andre. Dersom man er flink nok kanskje vanker det beste kostymeprisen på temafesten om man klarer å sette sammen et slikt kostyme at folk tenker wow når man entrer partyet.

Nødvendig hippietilbehør

Når det er mye å velge i av klesplagg så er det enda mer å velge i mellom når det kommer til tilbehøret. Spesielt med parykker er det et kjempeutvalg. Parykken er jo det som virkelig kan utgjøre forskjellen på en kostyme til gjennomført eller ei. Parykkene man kan velge i er alt ifra stort afrohår, til pistrete langt hår eller skikkelig fargesterkt peace and love hårsveis. Man har også et stort antall forskjellige smykker ofte med peacetegnet eller andre typer av kroppsbesmykkelse. Også tilbehør som forskjellige sko og vesker er normalt. Skoene på den tiden var ofte platåsko eller liknende som men ikke klarer å unngå å legge merke til. Det finnes også et godt utvalg forskjellige briller eller solbriller som er typiske for hippiene. Tilbehøret er uansett en viktig del skal man få hippiestilen til å være troverdig.