Billigst mobilabonnement

Når man skal ut å finne billigst mobilabonnement for en selv eller familien så er det viktig å ta mange faktorer i betrakting. Det er ikke alltid at det billigste abonnementet man finner i testene online er det abonnementet som ender opp med minst sluttsum på enden av måneden for deg.
Hva gjør man så? Jo, det man gjør er å regne ut eller se på din mobilhistorikk som forteller deg hvor mange ringeminutter, antall sms`er og hvor mye man bruker data i måneden som et gjennomsnitt. Når man så har denne informasjonen i boks så er neste steg å finne ut om man er innefor kundegrupper som nyter godt av fordelaktige abonnement som for eksempel ungdommer eller pensjonister. Kanskje man har tilgang til gunstige mobilabonnement gjennom banktjenester eller andre funksjoner. Tilslutt må man tenke på om man reiser mye og eventuellt hvor man reiser. Det er ofte abonnement som har spesialpriser innen norden, EU/EØS og resten av verden, og her er det virkelig store forskjeller. Videre skal man innlemme en familie i abonnementet så må man naturligvis finne et abonnement som gjør det billig/gratis for familiemedlemmer å kontakte hverandre.

Billigst mobilabonnement på forskjellige prisnivå

Billigst mobilabonnement blant de som bruker mobil lite er veldig generelle abonnement som dekker et lite forbruk av ringeminutter, tekstmeldinger og noe databruk, eventuelt at man ikke har noe inkludert i abonnementet men har gunstige tellerskritt og kostnader for tjenester. Neste nivå er de som bruker mobiltjenester medium mye og det her man har aller størst valgmuligheter og sjanser for å finne det billigste mobilabonnementet for den gjengse brukeren. Her er det ofte muligheter for å spesialtilpasse abonnementet sitt til å passe ens bruk best mulig, eller så har allerede leverandørene forhåndstilpasset abonnementet til å passe en type bruker, for eksempel om noen bruker svært mye tekstmeldinger eller mer enn vanlig bruk av datatrafikk. Til slutt finner man de som bruker mobiltjenester svært mye hver dag som yrkesverktøy eller rett og slett om man er en person som lever et mobilt liv, med dagens applikasjoner som man kan designe til å gjøre nærmest alle mulige oppgaver så er det mange firmaer som bruker mobiltjenester svært aktivt. Disse brukerene kan ha nærmest ubegrenset databruk og det passer også godt for andre som ønsker å streame eller laste ned tv serier eller filmer med å bruke det mobile nettverket. Det er klart at disse abonnementene koster litt mer men med litt undersøkelser og planlegging så kan også her ihvertfall finne det billigste mobilabonnementet i storforbrukerklassen.

Å finne billigst mobilabonnement

Som man kan lese over så krever det litt av en selv skal man kuppe seg det billigste abonnementer som passer aller best for deg. Man må også planlegge litt fremover det er spådd at databruken kun vil øke og øke så dersom man er i grenseland mellom to prisnivåer kan det være en fordel å hoppe i det med en gang slik at man kanskje oppnår å høste gunstige vilkår om prisene skulle øke på andre abonnementer i fremtiden.