Forbrukslån

Trenger du ekstra penger?

Trenger du ekstra penger til kjøp av møbler, eller pusse opp hjemmet ditt, refinansiere dyre smålån, eller bare en buffer for uforutsette utgifter?

Det kan være greit å ha et kredittkort, men hva sier du om et forbrukslån fra forbrukslåninfo.no?

Mangel på oppsparte midler eller sikkerhet i eiendom, trenger ikke å være siste stopp når det gjelder å realisere et prosjekt eller en drøm du har. Forbrukslån har du få opp mot 400 000 kroner, og det er ikke midler som du må bruke på noe spesielt, men derimot på hva du måtte ønske. Nedbetalingstiden varierer mellom 1- 15 år, og totalsummen å betale tilbake varierer også selvfølgelig med tilbakebetalingstiden.

Andre fordeler ved å ta opp et forbrukslån, bortsett fra at man får en ekstra slant penger å rutte med, er blant annet at du kan få mulighet til avdragsfrie perioder på opp til 1 år, du kan realisere drømmer på kort varsel og lånet i seg selv trygt og enkelt.

Samtidig kan du velge å betale ned raskere dersom du føler at det er riktig. Bare du betaler den avtalte prosentvise minimumet, så er alt innenfor den avtalen du har skrevet med utlåneren.

Det er mange aktører som vil hjelpe deg å finne det rette lånet for deg. Eksperter som «Lendo», «anbefalteforbrukslån.no», «billigeforbrukslån.no» med flere, sammenligner forbrukslån slik at det skal være enkelt og greit å velge ut det lånet som passer for deg. Da sammenligner de forhold som rente, nedbetalingstid, lånesum med mer.

Så når du har funnet noen forbrukslån som kan passe for deg, kan du sjekke akkurat hvor mye de ulike forbrukslånene vil koste deg. Jo raskere du betaler ned lånet, jo mindre vil det koste deg.

Generelle krav for at du skal få tatt opp forbrukslån er vanligvis at du må ha fylt 23 år, ha en årlig inntekt over 250 000 kr og er norsk statsborger. Det er også et krav at du ikke har betalingsanmerkninger.

Er du innenfor disse kravene og du drømmer om en ny båt, hytte eller rett å slett å skifte ut det gamle kjøkkenet ditt, har du mulighetene rett foran deg.  Ikke nøl med å legge inn en søknad, den er uansett uforpliktende og du trenger ikke å inngå avtalen selv om lånet er innvilget.

Se for deg mulighetene du nå har, kanskje du drømte om å reise jorden rundt da du var yngre, men aldri fikk oppleve det. Kanskje du drømte om en hytte på fjellet, og nå har du funnet akkurat den som passer for deg og dine behov. Kanskje har du sett på den siste modellen som du alltid har ønsket deg å kjøre rundt i og det nå passer utmerket å skifte ut den gamle bilen. Kanskje mangler du bare litt for å oppfylle dine egne drømmer, så nå er tiden kommet for å ta ansvar.

Ta en kjapp telefon og lånet ditt vil kunne være på vei til deg i løpet av kort tid.

Sett deg grundig inn i betingelsene og du er så klar til å ta opp ditt første forbrukslån.