ferie

Tid for ferie

Kunne du tenke deg å feriere i Frankrike, leve som en ekte franskmann i en villa i et fantastisk område med vinmarker så langt øye kan se. Ønsker du å kunne handle hos den lokale bakeren og drikke kaffe på fortauskafeen. Kunne du tenkt deg å spasere langs franske vinranker, og kanskje nyte et glass vin. Kunne dere ønske å ta daglige turer på den franske Rivieraen for å se det spennende folkelivet, dyrbare yachter, kilometer lange strender, så er alt dette mulig. Ja, dette er fullt mulig i dag. Ikke langt unna Rivieraen, med middelhavsklima og grønne vinmarker kan du leie enebolig for deg og hele familien din.

Kald vinter i Norge

Vinteren er kald i Norge, og når vinden blåser kraftig ute, er det koselig å sitte inne å fyre i peisen og drømme om sommer og sol. Våkner den frankofile Francois i deg, og ser du for deg sol og sommer, gir internettet i dag en enklere vei til målet. Dere har jo venner som skryter Frankrike opp i skyene, men dere har verken kjennskap til Frankrike eller erfaring med landet fra før. Ta en runde på internett sammen og snart finner dere feriehus I Frankrike dere drømmer om.

Huset

Huset er en fantastisk villa, og det leies ut hele året og her er det førstemann til mølla som gjelder. For rimelige priser bor og disponerer huset helt for dere selv, enten det skulle være en uke, to eller en hel måned. Huset består av en stue med åpen kjøkken løsning, 5 soverom, balkong med terrasse og svømmebasseng og egen garasje.

Helt syd i Frankrike er dere i kort avstand fra berømte steder, fantastiske kultur og hvite strender.

Betingelser og booking

Har du spørsmål om huset, stedet og booking av hele villaen, kan dere ta kontakt via melding eller email. Hjemmesiden består av en flott presentasjon av utleierne og dere barn, og en flott bildeserie av huset, omgivelsene og byene i nærheten.

Ønsker dere nå å booke en reise for hele familien, eller er dere to familier, er det god plass der. På de 5 soverommene er det faktisk hele 12 sengeplasser. Enten dere kjører nedover eller leier egen bil i Frankrike så er det god plass for oppstilling av bilen deres.

Førstemann til mølla

Dette er en populær mulighet som mange benytter seg av og derfor kan det være lurt å bestille i god tid. Eierne av huset er norske statsborgere, som kan kontaktes via melding eller telefon, eller sende en melding i feltet nederst på siden.

Så dette er en ny og alternativ å feriere på for det kommende året. Ta familien med på råd, fint mer ut om området og mulighetene som fins i nærområdet. Les om historien og begynn å spare til den ultimate ferien nær Frankrikes sørkyst. Her får dere en opplevelse for livet, med fantastisk komfort og gode fasiliteter, nærhet til vinranker og flott natur, garantert flott vær med temperaturer som bare en nordmann kan drømme om.