lagerhyller

Lagerhyller

Arbeid

 

Dokumentmapper er første steg i å arkivere og systematisere arbeid på, men etter hvert trenger man mer plass. Ditt eget arbeid vil du ha plassert i nærheten og derfor er hyller perfekt. Hyller lagrer bøker og dokumentmapper, enten du vil plassere dem på kontoret ditt eller samle dem i kategoriserte hyller slik som på et bibliotek eller lignende. Lagerhyller kommer i mange ulike varianter, og av ordet hører man at dette er hyller som man har på et lager.

Lagerhyller

 

Kanskje arbeidsplassen din har samlet alt av dokumentasjon på et rom eller lager slik at dere frigjør areal til andre ting. Slik sett kan man gjøre innkjøp av lagerhyller som står i stil med hverandre og som forenkler lagringen. Man bør lage en skisse over lagerrommet, slik at man får utnyttet rommet til det fulle. Kanskje noen hyller kan stå inn mot en vegg, mens andre lagerhyller står fritt eller rygg mot rygg midt i rommet. Da er det greit å finne ut på forhånd hvor mange hyller som det er plass til. Det kan være lurt å merke hyllene, alt ettersom hva man skal fylle lagerhyllene med. Er det ferdigstilt saker, kan disse arkiveres for seg i de innerste lagerhyllene. Det er uendelig mange muligheter her.

Materiale og bruksområder

 

Lagerhyllene er gjerne i stål, er åpne og har en ryggkryss som skal forsterke hele konstruksjonen. Lagerhyllene kan stå mot hverandre eller inn om vegg slik at man utnytter plassen optimalt. Disse er laget slik at de også kan passe inn i et verksted eller industribygg for oppbevaring av småvarer og produkter brukt i produksjonen. Lagerhyller kan settes opp i ulike moduler og forskjellige former slik at de passer inn i omgivelsene.

Ekstra tilbehør

 

Lagerhyller kan gjerne bygges litt opp slik man selv ønsker og derfor kan man også kjøpe til ekstra utstyr, slik som ekstra hyller, gavler for å henge opp utstyr og redskap på, eller annet utstyr for å arkivere og samle det som skal sorteres. For eksempel kan man få en utrekkbar skuff som man kan oppbevare skruer og spiker i eller småelektronikk som man trenger i nærheten av arbeidsområdet. Det kan være plater for å skille artikler fra hverandre. Disse kan kobles på lagerhyllen der man måtte ønske. Man kan koble til dør slik at man kan låse den ved avsluttet arbeidsdag og utstyr og varer er godt og trygt oppbevart bak en dør med lås. Skal man oppbevare ting som ikke nødvendigvis står stødig, kan man montere et ryggnett eller plater i bakkant slik at det man lagrer holder seg i reolen.

Enhver bedrift med respekt for seg selv, ser nytten av å lagre alt fra dokumenter til skriverblekk, og viktigheten av å lagre smart. Lagerhyller er med på denne optimaliseringen, enten det dreier seg om bøker og dokumentmapper, eller det er utstyr på et verksted. Lagerhyllene er enkle men samtidig robuste slik at de tåler en viss mengde. De kan videre forsterkes og bygges på med gavler av ulike materiale og dører, skilleplater og skuffer.