Regulerbar Seng Test – De 3 Beste Regulerbare Senger

Test Av Justerbar Seng – Finn de 3 Beste Justerbare Senger

Leter du etter den beste justerbare sengen? Da trenger du ikke å lete lenger!

Vi har testet og gjennomgått de tre beste justerbare senger på markedet. Etter en grundig regulerbar seng test kan vi trygt si at disse er de tre beste justerbare senger som er tilgjengelige i dag.

Med funksjoner som de beste lateks overmadrasser, reguleringsteknonogi, høy kvalitet og mer, lover hvert av disse produktene komfort og støtte gjennom alle stadier av din søvn.

Les videre for å lære hvorfor akurat disse regulerbare senger har kommet på vår liste over must-haves.

De beste senger til en overkommelig pris

Den første sengen på vår liste er en fullstendig elektrisk justerbar seng fra Nordic Dream som tilbyr skandinavisk håndverk med sin robuste treramme konstruksjon.

Denne sengen heter Ragna regulerbar seng og har også et ergonomisk design som lar deg tilpasse søvnposisjonen din for optimal komfort, enten det er å ligge flatt eller sitte oppreist i en stolaktig posisjon.

Hvis du leter etter ekstra luksus, kommer denne sengen med en trådløs fjernkontroll slik at du enkelt kan styre den til helt riktig liggestilling.

Denne sengen er også produsert i høyeste kvalitet, slik at du kan ligge og slappe av i mange år framover.

God seng med motor under ditt budsjett

Deretter har vi Jupiter regulerbare sengen fra Bedrenætter. Denne populære modellen ble designet med både bekvemmelighet, kvalitet for øyet og for lommeboka. Flotte sidelommer gjør det enkelt å oppbevare enheter som telefon og tablet, mens dens hodetilpasning lar deg lese eller se på TV uten å belaste nakkemusklene.

I tillegg er den kompatibel med de fleste størrelser på madrasser inkludert queen, king og California king – noe som gir deg mange alternativer når det er tid til å oppgradere soverommet ditt.

Luksus på sitt beste produsert i skandinavia

Til slutt har vi Aura regulerbar seng som kombinerer avansert teknologi med luksuriøse designelementer. Denne tilbyr to madrasslag og en luksuriøs overmadrass som gjør at du føler at du sover på en sky.

Aura regulerbar seng er produsert med 7 komfortsoner og denne sengen vil dermed gi deg optimal støtte og bedre søvn. Den er også laget i høy kvalitet så her kan du være sikker på å ha en deilig seng i mange år framover.

Hva er en justerbar seng?

En justerbar seng er en elektrisk, regulerbar seng som kan heves og senkes for å finne det optimale sovestillingen.

Disse senger har vært på markedet i over 50 år, og de tilbyr forskjellige komfort forskjeller fra person til person.

De reguleres vanligvis med en trådløs fjernkontroll eller ved hjelp av en app på telefonen. Regulerbare senger gir brukeren muligheten til å stille inn høyden på madrassen slik at den passer bedre til kroppens individuelle behov.

Med disse smarte funksjonene er det ingen grunn til å bekymre seg for at du ikke får sove godt lengre.

Sov bedre med en god regulerbar seng

For mange mennesker betyr en regulerbar seng mer bevegelighet og mindre tretthet om morgenen. Dette skyldes at du kan stille den akkurat der du vil ha den – enten det er oppe eller nede – noe som gjør det lettere å ta seg ut og inn av sengen.

En annen ting som skiller dem fra tradisjonelle senger, er at de ofte inkluderer andre funksjoner som vibrasjon eller oppvarming.

Etter flere timer med testing ble vi introdusert for de tre beste regulerbare senger: Ragna regulerbar seng, Jupiter regulerbar seng og Aura regulerbar seng.

Fordeler med en regulerbar seng

Det er mange fordeler med en regulerbar seng. Denne type seng er noe av det beste du kan kjøpe for din kropp. Her er noen av de forskjellige fordelene:

1. Økt komfort: En regulerbar seng gir deg mulighet til å justere madrassens støtte og komfort for å dekke dine individuelle behov.

2. Mindre smerter: Å justere madrassens støtte og komfort kan hjelpe deg med å redusere smerter og ubehag som du opplever i løpet av natten.

3. Økt mobilitet: En regulerbar seng gir deg lettere tilgang til å endre posisjonen din i sengen, noe som kan hjelpe deg med å bevege deg lettere og redusere smerter.

4. Reduksjon av allergier: En god regulerbar seng kan redusere allergier ved å holde madrassen fri for støv og andre allergener.

Hva er den beste seng i test?

En regulerbar seng test har vist oss at gode regulerbare senger, som har vunnet kåringer som best i test er en god investering. Deres evne til å heve og senke, både den regulerbare sengen og madrassen, gjør det mulig for deg å finjustere ditt sovested slik du ønsker.

Du kan løfte opp hodet for å få bedre støtte rundt nakken, eller justere fotenden for å få optimal komfort. Regulerbare senger lar deg enda bedre tilpasse din liggestilling.

Selv om de fleste regulerbare senger på markedet koster mye, finnes det mange gode tilbud som gjør det lettere å investere i den perfekte regulerbare sengen som møter alle dine behov.

Hvordan velger jeg den beste regulerbare sengen?

Noen tror at det er vanskelig å velge den beste regulerbare sengen, men faktisk er det veldig enkelt. Først og fremst må man vite hvilken type seng som passer best for ens behov.

En av de vanligste typene regulerbare senger er dobbeltsenger. De har to justeringsposisjoner slik at begge partnere kan finne sin perfekte komfortsonen.

Bedre nætter selger flere forskjellige typer regulerbare dobbeltsenger til lave priser, noe som gjør dem til et attraktivt valg. Uansett om du leter etter en stilfull, polstret topp eller en minimalistisk design, vil du definitivt finne akkurat det du trenger på Bedre nætter!

Hva bør jeg tenke på når jeg skal velge en av de beste regulerbare senger?

Det neste du bør tenke på når du skal velge din ideelle regulerbare seng er materialet og konstruksjonens robusthet.

Regulerbare senger laget av dagens moderne metaller eller sterke tretyper og holder ofte opptil 25 års normal bruk uten problemer, noe som betyr at de fleste modeller fra butikker som Nodic Dream og Bedre Nætter vil trenge minimalt med service i hele produktets levetid.

Sist men ikke minst anbefaler vi alltid at man leser produktanmeldelser før man tar et endelig kjøp – da blir man bedre informert om hva andre forbrukere synes om de ulike modellene fra regulerebare senger på dagens marked.

På den måten vet man helt sikkert at man får den riktige regulerbare sengen som passer best til ens egne behov!

Ragna Regulerbar Seng – Beste Regulerbare Seng I Testen

Ragna regulerbar seng er en bemerkelsesverdig justerbar seng med en imponerende rekke funksjoner.

Det er en av de beste modellene på markedet, og denne sengen er tilgjengelig fra Nordic Dream.

Hode- og fotområdet kan justeres uavhengig eller sammen via fjernkontroll, slik at du kan finne den optimale soveposisjonen mens det også gjør det enkelt å komme inn og ut av sengen.

Den elektriske motoren gjør det også enkelt å justere madrassen – ved bare et tastetrykk!

Madrass støttesystemet sikrer at kroppen forblir godt støttet gjennom natten uansett hvilken stilling du sover i.

Denne regulerbare sengen tilbyr superior komfort til en overkommelig pris – perfekt for deg som ønsker å forbedre søvnopplevelsen uten å miste forholdet til banken.

I tillegg hjelper det stilrene designet å gjøre ethvert soverom ekstra flott og moderne.

Alt i alt er dette et utmerket valg hvis du ønsker en luksuriøs justerbar seng med god funksjonalitet til en attraktiv pris.

Jupiter Regulerbar Seng – Beste Regulerbare Sengen til Prisen

Neste opp på listen vår er Jupiter justerbar seng. Dette er en av de beste senger du kan få til prisen, og den har mange gode funksjoner som følger med.

Først og fremst har den et komfortabelt madrasslag av høy kvalitet og med 7 komfortsoner som gir deg optimal støtte hele natten.

Overmadrassen inneholder ventilerende skum for økt luftstrøm, noe som vil holde deg tørr og komfortabel hele natten.

I tillegg til dette har den flere justerbare stillinger slik at du kan finne akkurat riktig passform basert på støttenivået ditt.

Til slutt er det verdt å nevne at Jupiter regulerbar seng er utstyrt med et antibakterielt belegg som hindrer bakterier fra å samles i tekstilmaterialet.

Denne egenskapen bidrar ytterligere til din personlige hygiene mens du bruker sengen.

Alt i alt leverer Jupiter regulerbar seng god kvalitet og god verdi for pengene – definitivt noe å tenke på neste gang du skal velge en regulerbar seng.

Aura Regulerbar Seng – Beste luksus regulerbar seng

Aura regulerbare seng er et luksuriøst mesterverk av håndverk, dets skjønnhet og komfort uten sidestykke.

Som soloppgangen sakte titter over horisonten, bringer den med seg en aura av avslapning som omgir kroppen når du legger deg på den. Med elektrisk hodestøtte- og fotstøttealternativer kan denne sengen tilpasses enhver sovestilling eller preferanse.

Denne sengen tilbyr også utmerket støtte for alle soveposisjoner med avansert kontureringsteknologi; uansett hvor mye du beveger deg i søvne, vil madrassen justere seg deretter.

Den øverste laget består av 7 komfortsoner og aktiv kjøling, som hjelper til med å regulere temperaturen og luftstrømmen, samtidig som den gir myk trykkavlastning for å holde smerte på avstand.

I tillegg kommer denne modellen komplett med en trådløs fjernkontroll som gjør det enkelt å bruke og gjøre justeringer så ofte som nødvendig gjennom natten.

Auras regulerbare seng er intet mindre enn fantastisk; fra dets moderne design til dets innovative funksjoner, skiller denne sengen seg ut fra andre modeller på markedet i dag.

Enten du ser etter ekstra luksus eller praktiskhet – eller begge deler – se ingen annet sted enn Auras flagskip: deres regulerbare seng!

Hvor lenge varer en bedre kontinentalseng?

Det finnes så mange forskjellige regulerbare senger på markedet i dag at det kan være vanskelig og neste overveldende å vite hvor man skal begynne å lete etter en god seng med høy kvalitet.

Dersom man søker litt rundt på nett finner man mange forskjellige, men dersom du ønsker en justerbar seng som du kan ha i mange år framover, burde du nok se om du finner en seng fra en anerkjent butikk. Her får du ofte tilbud om de beste garantiene og bytteavtalene.

Forhandlere tilbyr forskjellige garantier

Pass uansett på at du kjøper en seng med god garanti, på denne måten kan du sikre deg om at du får en seng som kan holde lenge.

Om du kjøper en god regulerbar seng med ekstra god garanti kan du være sikker på at sengen vil holde i mange år framover.

Hvilken regulerbar seng skal jeg velge?

Når det gjelder regulerbare senger, er det mange faktorer å ta hensyn til. Materiellkvaliteten, støttenivået og justerbarhetene varierer fra modell til modell.

Det kan være en utfordring å finne den beste regulerbare sengen for deg. Vi vil her i høy grad hjelpe deg med prosessen!

Her er tre av de aller beste regulerbare senger som du bør se nærmere på:

Aura Regulerbare Seng – god for vond rygg

Den populære Aura Regulerbare Sengen har et unikt ergonomisk design som gir god støtte og komfort.

En trådløs fjernkontroll lar deg justere din liggestilling til din foretrukne innstilling, mens madrassen er laget av to separate deler som begge har egne justeringer – noe som gjør at du kan skreddersy opplevelsen ytterligere. Samlet sett tilbyr Aura Regulerbare Seng et toppluksuriøst soveopplevelse.

Jupiter regulerbare seng – deilig seng til god pris

Jupiter regulerbare seng leverer ekstraordinært trykkavlastende materiale med en veldig behagelig overflate.

Den innovative midjen gir bedre støtte, slik at du kan bevege deg mykt i løpet av natten uten å bli distrahert av ubehagelige presspunkter. Med sin flotte teknologi og fantastiske konstruksjon gir Jupiter sengen optimal støtteseiling hele natten igjennom.

Med Ragna regulerbare seng sover du godt

Til slutt tar den regulerbare sengen Ragna kombinasjonen av luftighet og responsivitet til neste nivå med dens solide treramme og deilige møbelstoff i høy kvalitet.

Overmadrassen sitt trekk er antibakteriell for å holde allergier under kontroll, mens overmadrassen sin kjerne sikrer at temperaturen dine holder seg jevn hele natten lang.

Alt i alt er dette en svært friksjonsfri opplevelse – perfekt for enhver person som liker å sove godt om natten!

Uansett hvilken type regulerbare seng du ser etter, bør disse tre anbefalingene definitivt vurderes da de representerer noen av markedets fineste regulerbare senger der ute akkurat nå – robust byggeteknikk, flott materiellvalg og innovativ teknologi gjør at alle får en god helsesoneopplevelse!

Hvorfor regulerbar seng?

En regulerbar seng gir mange fordeler for både komfort og helse. De kan justeres for å møte behovene til enhver sovestilling, noe som kan hjelpe med å redusere smerte og ubehag.

Regulerbare senger kan også hjelpe deg med å heve overkroppen din til en bedre stilling for å lindre smerter i nakke og ryggen eller for å hjelpe deg med å puste lettere.

I tillegg kan det å ha en regulerbar seng også være til hjelp for å minimere snorking.

Derfor sover du bedre med en regulerbar seng

En regulerbar seng har mange fordeler. Den kan gjøres høyere eller lavere, slik at du får den perfekte sovestillingen og støtten du trenger.

Det er spesielt nyttig for deg som har helseproblemer, da det gir deg muligheten til å velge en posisjon som lettere håndterer dine symptomer.

En annen fordel ved en justerbar seng er at den lar deg regulere sengetiden etter behov. Du kan legge deg i en oppreist stilling for å se TV eller jobbe på laptopen mens du ligger komfortabelt i senga.

En regulerbar seng for to

Endelig vil en regulerbar seng spare deg bryet med å skifte madrass regelmessig – bevegelige baser eliminerer ikke bare ubehagelig presning av kroppens trykkpunkter, men de absorberer også vibrasjoner fra andre personer som deler sengen med deg.

Regulerbare senger gir derfor god støtte og fleksibilitet for alle typer sovende preferanser – enten det er alene eller sammen med noen andre.

Slik ligger du bedre i en regulerbar seng

En regulerbar seng kan hjelpe deg med å finne den perfekte stillingen for å sove, lese eller se på tv.

Det kan også bidra til å redusere smerte og ubehag som kan oppstå fra fysiske problemer som søvnapné, ømme ledd og muskler smerter i ryggen eller andre helseproblemer.

Regulerbare senger kan altså bidra til å gi en god natts søvn.

Regulerbare senger har mange fordeler, og her er de tre beste:

1. Komfort – Regulerbare senger tilbyr mennesker en bedre sove stilling som kan hjelpe med å lindre smerter i ryggen eller andre helseproblemer. De justerer også bekkenet, ryggraden og skulderpartiet slik at du får den komforten du trenger natten gjennom.

2. Fornemmelsesmessige behov – Mange regulerbare senger gir deg muligheten til å justere fasthetsnivåene som passer dine individuelle behov. Du kan finjustere støtten din basert på vekt, alder, helserisiko og andre personlige preferanser.

3. Stilvalg – I dagens marked finnes det et bredt utvalg av ulike typer regulerbare senger som passer til ethvert interiørdesign. Med disse alternativene er det lett å finne en modell som vil matche resten av møblene dine!

Finn en regulerbar seng til riktig pris for deg

Uansett om du prøver å lindre vedvarende smerter eller bare leter etter noen fleksible innstillingsmuligheter som passer nettopp din kroppsform, kan regulerbare senger hjelpe deg med begge deler!

Det spiller ingen rolle om du ser etter en billig regulerbar seng på tilbud eller etter ett mer moderne design – det store utvalget lar deg nemlig finne produkter i alle prisklasser og stilarter.

Er en regulerbar seng og en justerbar seng det samme?

Ja, regulerbare senger og justerbare senger er det samme. Og det faktisk også det samme som en elektrisk seng.

Mens alle disse sengene kan hjelpe deg med å finne den perfekte stillingen, har de også alle gode egenskaper som vil gi optimal støtte.

Regulerbare senger gir brukerne muligheten til å gi hodet og bena større bevegelsesfrihet ved å regulere en eller flere deler av sengen. Og dette gjøres enkelt ved hjelp av en fjernkontroll.

Dette gjør at du går en bedre støtte og komfort akkurat der du trenger det. Derfor er disse type senger perfekt til de som sliter med smerter i ryggen, nakken eller andre steder i kroppen.

Kanskje ikke så rart at så mange i dagens samfunn velger å kjøpe nettopp denne type seng.

Fordeler og ulemper ved justerbare senger

Fordeler:

– En regulerbar seng gir en mer komfortabel natts søvn ved å støtte kroppen og redusere stress og smerte.

– En regulerbar seng kan tilpasses individuelle behov og ønsker.

– En regulerbar seng gir enkel justering av nakken, ryggen og bena.

– En regulerbar seng er også gunstig for mennesker som lider av søvnapné og andre søvnrelaterte problemer.

Ulemper:

– De regulerbare senger er dyrere enn tradisjonelle senger.

– De regulerbare senger er ikke alltid like komfortable for mindre personer.

– De regulerbare senger krever regelmessig vedlikehold for å forbli sikre og pålitelige.

– De regulerbare senger er ikke alltid hensiktsmessig for personer med bevegelseshemminger.

Den regulerbare sengen gir optimal støtte og komfort

En regulerbar seng er som en drøm for de som ønsker ekstra komfort. Det kan hjelpe personen til å finne den perfekte posisjonen, noe mange mennesker setter pris på når det gjelder god søvn og avslapping.

Som et resultat gir det stor fleksibilitet og lindring fra ubehagelige liggestillinger. På samme tid har regulerbare senger både positive og negative aspekter som må vurderes før du velger den rette madrassen din.

Få en bedre sove opplevelse

Det gir stor fleksibilitet og lindrer ubehagelige stillinger. Samtidig har regulerbare senger både positive og negative egenskaper som må vurderes før du velger den rette madrassen for deg.

Regulebare senger kan gi en fantastisk soveopplevelse med ekstrem komfort, ettersom de gir muligheten til å justere selv små endringer i liggeposisjonen.

Du kan lese flere tips om å sove bedre her.

Derfor er det viktig med en god seng

Det at en regulerbar seng kan endre til forskjellige posisjoner er spesielt gunstig for folk som sliter med alvorlige helseproblemer, siden det lar deg ta avlastning mens du sover, og reduserer risikoen for muskel- og leddsmerter neste dag.

Regulebare senger tilfredsstiller også enhver persons behov for individuell kontroll over sovestillingen sin, og moderne teknologier som lar deg styre heving/senking via mobiltelefonapplikasjoner gjør dem enda mer attraktive.

Uansett om du er ung eller eldre, sportsutøver eller pensjonist – en regulerbar seng vil garantert oppfylle dine behov og gi optimal støtte!

Hvor ofte bør man bytte sin seng?

Når det kommer til å bytte ut sengen din, er det viktig å ikke sløse bort penger på nye senger unødvendig. Eksperter anbefaler å se etter tegn som indikerer at du trenger en ny seng.

Disse inkluderer ubehagelige flekker og groper i madrassen, sviktende støtte av kroppens vekt over tid, tegn på materialnedbryting, og skittent sengetøy eller allergier forårsaket av midd.

Hvis du finner disse symptomene, er det beste rådet å investere i en god regulerbar seng som passer til dine behov og livsstil. Regulerbare senger har mange fordeler sammenlignet med vanlige madrasser, som optimal støtte og komfort, samt å redusere risikoen for ubehagelige flekker og groper.

Skal du kjøpe seng er det er alltid lurt å prøve den ut først, slik at du finner ut hvilken type regulerbar seng som vil fungere best for deg!

Hvor fast bør madrassen på min justerbar seng være?

Når du står overfor valg av en regulerbar seng, er det viktig å huske at komforten din skal komme i første prioritet.

Madrassens fasthet har direkte sammenheng med hvor god søvn du vil få. For de fleste mennesker vil det mest optimale ligge mellom medium fasthet og fast madrass. Dette gjelder spesielt for personer som lider av smerter i ryggen eller nakkesmerter, da disse får bedre støtte på et medium til fast underlag.

Hvis du legger mer vekt på støtte fremfor mykhet, bør du velge en fastere madrass – jo tyngre du er desto fastere burde sengen være – men pass på at den ikke blir altfor hard.

Det anbefales alltid å prøve ut flere alternativer inntil du finner noe som passer deg best.

Du trenger ikke nødvendigvis å handle den dyreste modellen; Husk at det oftest handler om å finne riktig balanse mellom støtte og behagelighet slik at man opplever optimal støtte og komfort om natten!

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen mellom en justerbar seng og en vanlig seng?

En regulerbar seng er ofte et bedre alternativ enn en vanlig seng. Denne typen seng har flere funksjoner som gjør at den kan tilpasses kroppens behov og stille inn i ulike stillinger.

Det vil si at du kan justere hodet, skuldrene, hoftene, ryggen, føttene eller hele kroppen for å få det beste sovestillingen for deg. Disse justeringene gir ekstra komfort og støtte som ikke finnes på vanlige senger.

Regulerbare senger kan også ha innebygd massasje- og viftekontroller sammen med andre luksuriøse egenskaper som varmer opp madrassen din om natten.

Vanlige senger derimot er designet med spesielle typer materialer som passer til alle slags kropper; de har ingen mekaniske deler, noe som betyr at de ikke kan justere seg ut fra dine personlige preferanser.

De fleste av disse modellene er laget av mykt treverk eller metallramme med fylling av fibermateriale eller skummadrasserer. Mens disse oftest gir god støtte, mister de gradvis sin form over tid, noe som resulterer i mindre stabilitet og bevegelighet – to aspekter som mange savner i dagens moderne livsstil.

Hvilken madrass skal jeg velge?

Når det kommer til valg av en ny seng er valg av riktig madrass like så viktig. Det er denne som avgjør om du ligger godt i sengens ramme.

Det anbefales alltid å investere i en god madrass med 7 komfortsoner. Dersom du velger en madrass med 7 komfortsoner vil kroppen få en god støtte og komfort, og du vil med dette kunne ligge ekstra godt i sengen natt etter natt.

At en seng er utstyrt med en deilig overmadrass er også ektra godt for rygg, nakke og skuldre. En overmadrass kan også fåes med komfortsoner som gir en endra bedre trykkavlastning og støtte for din rygg og kropp.

Ligger du mye i sengen din bør du nok ikke gå på kompromiss med kvalitet og pris. God kvalitet kan koste litt mer, men det viktigste er at sengen er utstyrt med en helt riktig madrass og overmadrass for at du skal kunne sove bedre og mer behagelig.

Hvilke helsefordeler gir en justerbar seng?

En justerbar seng er et godt valg for de som leter etter en bedre søvnopplevelse. Den har mange helsefordeler, slik at du kan få maksimalt ut av tiden din i sengen. Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere å kjøpe en justerbar seng:

1. Komfort: En justerbar seng lar deg velge stillinger som passer best for kroppens anatomi og gir en optimal støtte og bedre komfort som du trenger. Dette gjør det mulig å finne den perfekte posisjonen som reduserer stress og betennelse i muskulaturen.

2. Blodsirkulasjon: Ved å justere ryggstøtten kan du oppnå optimal blodstrømning under natten, noe som resulterer i mindre hevelser og trykkpunkter om morgenen. Du vil kunne sove litt lenger og bedre med minimal ubehag!

3. Leddsmerter: Justerbare senger gjør det mulig å finne akkurat den rette balansen mellom bein, ledd og skulderblad for å minske eventuelle leddsmerter eller stivhet umiddelbart.

4. Respirasjon: Regulerbare senger tillater deg å regulere hva slags type madrass som fungerer best for dine behov, slik at du får mer luft på grunn av teknologien knyttet til dem; dette bidrar igjen til økt respirasjonstrykk under natten.

Med disse fire punktene i tankene er det tydelig at en justerbar seng er ideell for folk som prøver å få mest mulig ut av sin daglige søvnrutine – enten det er midlertidige eller langvarige problemer med helsen din, eller bare en generell interesse for å ta seg tid til å ligge godt om natten.

Hvor mye plass trenger jeg for å installere en justerbar seng?

Jeg har aldri opplevd en så stor forandring på et soverom før – det å installere en justerbar seng endrer alt om din soveopplevelse! Men det er et spørsmål som mange stiller seg selv når de vurderer en justerbar seng: hvor mye plass trenger jeg for å installere sengen?

Svaret er ikke så enkelt som du kanskje tror. Størrelsen på madrassen, rammen og gavl til sengen vil avgjøre om en elektrisk seng passer inn i rommet ditt.

De fleste vanlige senger er minst 200 cm lange, mens noen av de justerbare sengene kan være opp til 220 cm lange. Du bør også ta hensyn til bredden på sengen; noen av de vanlige sengene måler rundt 150-200 cm i bredden, men en elektisk senge kan være enda litt bredere. Sørg for at du måler alle områdene i rommet der sengen kan passe før du velger sengen som er mest behagelig for deg.

Noen ting å huske på er at hvis du planlegger å bruke en rammemadrass med den nye justerbare sengen, er det sannsynlig at den ikke vil passe inn i et mindre område på grunn av høyden og volumet.

Sørg derfor for å ha nok gulvplass tilgjengelig på soverommet for installasjon – spesielt siden justering av basen krever mer plass enn vanlige produkter.

Med nøye måling og planlegging, trenger ikke det å installere en justerbar seng være komplisert eller overveldende – bare husk å ta hensyn til at du har nok plass på soverommet, slik at du får muligheten til å gå rundt sengen!

Er det noen spesielle ting jeg bør vurdere når jeg velger en regulerbar seng?

Valg av regulerbar seng er ikke en avgjørelse som skal tas lett. Det er viktig å tenke på flere faktorer, inkludert størrelse, plassering og komfort før du kan kjøpe en seng.

Mens det kan virke overveldende å finne den beste regulerbare sengen for dine behov, vil disse tipsene hjelpe deg med å navigere i jungelen av alternativer.

Først og fremst bør du tenke på målene for din nye seng. Hvor mye plass har du? Er det et problem om sengebunnen eller madrassen tar opp mer plass?

Vil du ha en justerbar ramme som ligger helt flat, eller trenger du noe mer spesifikk?

Etter at du har slått fast hva du trenger, anbefales det å se på produktbeskrivelsene for de ulike modellene. Deretter kan du tenke på pris. Det kan jo hende du finner en god mulighet på tilbud hos en bra og anerkjent forhandler som tilbyr gode garantier på motor og sengens ramme.

Husk at de riktige innstillingene for komfort varierer fra person til person – ta derfor tid til å prøve ut sengene og finn en som er riktig behagelig før du foretar endelig valg.

Er det noen sikkerhetsregler som skal følges når du bruker en justerbar seng?

Når det gjelder å velge en regulerbar seng, er det viktig å ta hensyn til mange faktorer. Men noen av de aller viktigste tingene du bør tenke på, er helse og sikkerhet for når du skal sove i den. Derfor er det viktig å stille spørsmål om hvilke regler som skal følges når du ligger i en regulerbar seng.

For din sikkerhets skyld har vi samlet tre forskjellige punkter som vil hjelpe deg med å komme i gang:

1. Les alltid instruksjonene fra produsenten eller leverandøren grundig før du begynner å justere sengens hode- og/eller fotgavl.

2. Unngå at barn hopper over eller leker under den justerbare sengen når den er installert – slike aktiviteter kan resultere i alvorlig personskade.

3. Sjekk jevnlig alle delene for eventuelle skader eller tegn på misbruk, og bytt ut disse delene umiddelbart dersom de viser tegn på slitasje eller feilfunksjonering. Dette gjelder også for en fjernkontroll hvis en trådløs fjernkontroll følger med.

Dessuten anbefaler vi å se etter andre egenskaper som reservehylser, det som er elektrisk, mekanismetyper osv., da disse ofte bestemmer kvaliteten og ytelsen til sengen og motoren.

Dette betyr at jo mer informasjon du innhenter om produktet, desto mer riktig blir valget ditt!