Surfing

Hva er opplevelsesgaver?

En opplevelsesgave er noe av det beste man kan få i gave fra noen. For som ordet sier, så er det en opplevelse som man får i gave. Det er faktisk et gavekort på noe man har drømt om eller drømmer om. En opplevelse for livet. Og det blir mer og mer populært å få noe som gir mening. Ikke bare ting man likevel aldri bruker eller sjokolade. Selv om det alltid er tanken som teller, kan det like gjerne være en gave der man kan oppleve noe selv eller med andre.

En sann fortelling om gode opplevelser

Poenget er at disse opplevelsene kan man organisere selv, eller man kan bruke en nettside som har dedikert seg til å skape fantastiske og minnerike opplevelser for mennesker i alle aldre. For å nevne noe kan det være:

  • Surfing
  • Vin-smaking
  • Å kjøre et råskinn på bane
  • Rafting
  • Helikoptertur
  • Snorkling med hval og hai
  • Vindtunnel
  • Hotellopphold

Dette er bare noen få eksempler på hva man kan gi bort i opplevelsesgaver. Se utvalg av opplevelsesgaver. Det er kun fantasien som stopper hva man kan gi eller få, og det kan rett og slett være alt mulig. Hva med den topptur på en lokal fjelltopp, med et kulinarisk måltid på toppen? Eller en kveld ute på byen, med bowling og kino? Enda større gaver kan være ferietur til Toscana med familie og venner, sykkel med henholdsvis ferie til et sykkel-paradis som Mallorca og trening med store, berømte lag. Noen vil prøve seg på Vasaloppet, men har aldri hatt råd eller tid. Andre vil oppleve det fjerne Østen, med late dager og store opplevelser.

En gave som huskes

Og er det ikke ofte slik at man får en gave, enten til bursdag eller julefeiring. Men neste gang man møter personen, og skal takke for gaven, så husker man ikke hva man fikk. Det var enten en nese-hår-fjerner, en sjokolade eller et par raggsokker, noe man får hvert eneste år. Nei, da kan opplevelsesgaver heller være noe å satse på. For en ultimat opplevelse vil som oftest huskes hele livet. Enten man må hoppe i fallskjerm eller sitter på med et jetfly, så vil opplevelsen være fantastisk. Man vil ikke glemme den med det første. Det vil bli samtaleemne hver gang dem møtes, eller man har en lignende ide. Så hopp gjerne på den nye trenden med å gi eller få opplevelsesgaver til familie og venner. Det vil bli en garantert suksess.