Lamper

Inspirasjon til husets forskellige rom

Mange har hjemmet sitt som hobby og ønsker både at det skal være behagelig og se eksklusivt ut, samtidig som det har en brukervennlighet og har smarte løsninger på rom-inndeling også videre. For å sette en deilig finish på det hele, er dekorasjon og pynt viktig. Og for å få fram inntrykkene må lyssettingen være riktig. Vidunderlige lamper i stue og oppholdsrom gjør helhetsinntrykket suverent. Lamper fra de mest eksklusive designerne vil lage en spesiell stemning på en stue ved en divan, der den står som en stum-tjener i all sin prakt. Det kan være en rekke med lys-kroner over kjøkkenbordet eller en lampeskjerm hengende over spisebordet i stuen. Det som de har til felles er at de kommer fra kjente designere som dekker hele alfabetet.

Det samme gjelder for bad i alle hjem. For noen er det der man pusser tennene og dusjer, mens andre kan sitte å fundere over livet her. Og å fundere skal man gjøre i flotte omgivelser. På disse badene vil man føle seg som keiseren av et stort rike, for her kan man være i sitt rette element og være helt seg selv. Klikk her å få inspirasjon til bad.

Fokus på detaljene

Ikke alle ønsker å bruke masse penger på dyre løsninger med kostbare peiser i stuen, dyre gulvbelegg eller spa og velværeavdeling på baderommet, men kan heller sette fokuset på dekoren og de gode løsningene.

Da kan det være like greit å fremheve belysningen i alle rom. Fra ekte designere til et hjem i den langstrakte landet. Og man kan få inspirasjon fra de ulike baderoms-teknikkene som finnes med klassisk eller romantisk stil uten at inntrykkene blir for tunge. Og med sin egen dekor og pynt setter man sin unike stil på det hele.

For selv om det handler om belysning, er det mange måter å skape sitt eget uttrykk ved måten man dekorerer og pynter på, enten det er i oppholdsrommet eller baderom. Det kommer like mye an på lysstyrken og hvor man retter lyset. Det å kunne lyse opp en vegg med mange bilder eller slik at man legger merke til den fantastiske utsikten kan være med på å skape et fint hjem. Det er deilig å finne de gode løsningene som gjør at man både kan slappe av og bruke hjemme aktivt, ikke bare som et oppholdsrom. Derfor må man bruke kreativiteten sin, kjøpe noen designer-lamper på www.lampemesteren.no og gjøre baderommet om til et værelse for inspirasjon og dagdrømming.