computer

En helt ny måte å handle datamaskin på

Med duka kan man enkelt bruke datamaskin eller nettbrett. For hvem har vel ikke hatt problemer med å logge seg inn, opprette bruker, koble seg på et nettverk, installere programvare eller gjøre oppdateringer uten at hele systemet faller sammen. Mange vegrer seg i så stor grad at de aldri skaffer seg en datamaskin eller lignende, og må derfor bruke andre for å få betalt regninger og så videre. Duka hjelper alle med å klargjøre en pc til bruk, eller installere programmer slik at man kan se film på nettbrettet når man er ute å reiser.

PC’en vil være helt trygg med dette systemet

Både selve enheten og programvare kan bestilles, samt at man hele tiden vil få grundig oppfølging når maskinen skal oppdateres eller programmer skal installeres. De har et gjennomarbeidet system slik at de har oversikt over tidspunktene og dersom det skulle være noe annet har de en super kundeservice som lover å ikke gi seg før datamaskinen er oppe å går igjen.

Dette er en super gave fra dem som har noen i familien eller foreldre som ikke tør å anskaffe seg datamaskin fordi det er for komplisert og ut av deres verden. Det er så mye de kan gå glipp av dersom de ikke får oppleve datateknikkens verden og alle de muligheter den byr på. Og det er ganske kritisk å ha mulighet til å søke etter ting på nett, for eksempel dersom man skal finne telefonnummer og så videre. Å se en eldre person i fri utfoldelse på en datamaskin er veldig flott. For det er en naturlig vegring i å tilnærme seg ny teknologi, og det har www.duka.no tenkt å gjøre noe med.

Er man i tvil, kan man delta på et nybegynnerkurs. De går med jevne mellomrom mange steder rundt om i landet. I tillegg har de en kundeservice som er der for kundene sine. Enten man sender en e-post eller ringer så vil man ikke vente lenge på svar.

En ny venn for mange

For en datamaskin kan bli en ny venn. Her kan man snakke med venner og bekjente og legge ut bilder på ulike sosiale medier. For det disse folkene gjør for kundene sine, er å gi dem digital frihet og en trygg databruk. Alle oppdateringene blir fulgt og dermed kan man enkelt fortsette å se filmer, lese om interessante temaer eller følge venner og bekjente på de sosiale mediene som finnes i det store verdensomspennende internettet.