adidas fotballsko

Et av de store merkenavnene

Et av de helt store merkenavnene innen idretten er Adidas. Som storleverandør til gamle og unge idrettsutøvere over hele verden så investerer de svimlende beløp hvert år på å sponse utøvere, klubber og arrangementer. Alt for å synes og for å skape gode assosiasjoner til merkevaren sin. Ikke rart da at Adidas trakk seg fra sin mangeårige og kjempestore avtale med det internasjonale friidrettsforbundet etter at omfattende doping var avdekket og at ledelsen i forbundet hadde vært innforstått med at det foregikk ulovligheter.

Fotballen er forhåpentligvis en ren idrett

Fotballen er imidlertid og etter alt å dømme en relativt ren idrett. De store skandalene har uteblitt. I alle fall enn så lenge. Skulle noen bli oppdaget på høyt internasjonalt nivå så vil det få fryktelige konsekvenser ikke bare for den eller de spillere som måtte være involvert, men også for klubbene. Da vil nemlig sponsorene stå i kø for komme seg først ut av døren. Adidas har jo sin store draktreklameavtale med Manchester United å skulle det dukke opp noen uhumskheter der i gården så kan de nok vinke pent farvel til de hundretalls millioner kronene.

Merkenavnet står sterkt

Men uansett, Adidas’ merkenavn står så sterkt at det skal nok mange sponsorskandaler til før folk flest har mistet tilliten til dem. Og det er jo bare en forklaring på den type lojalitet og der er selvfølgelig at Adidas i bunn og grunn lager gode produkter. Ikke minst så er Adidas fotballsko veldig populære. Først og fremt fordi de finnes i så mange forskjellige kvaliteter, typer, utførelser, størrelser og former. Adidas fotballsko lages for eksempel i en versjon som er tilpasset kunstgress. Det innebærer blant annet at knottene er noe kortere enn på vanlige sko slik at de er mer skånsomme mot kroppen på det krevende underlaget.

Tøff og krevende konkurranse

Det er naturligvis ikke bare Adidas fotballsko som har denne type spesialsko på markedet. Konkurransen med Nike og alle de andre er tøff så det gjelder å legge seg i selen for å bli valgt når store og små spillere skal velge sko.

Å spille på folks forfengelighet er etter hvert blitt helt akseptert her som i alle andre sporter. Klær og utstyr skal sitte perfekt for de skal ikke bare være praktiske, de skal også ofte være med på å bygge opp under imaget til den som bærer dem. Derfor kommer til og med Adidas fotballsko i alle regnbuens farger og kombinasjoner – Du kan finne her det store utvalg.