Klokker

Klokker gjennom årstidene

Så langt tilbake som man har skrevet historie var det også forsøkt på å måle tiden og årstidene. Både vannet og solen har vært viktige elementer for å lese av tiden for å få system på dag og natt, uker og måneder, gjennom årstidene. 

Mekanikken ble oppfunnet og på 1200-1300 hundretallet var de første klokkene tatt i bruk, gjerne på kirker og lignende. 

Lommeuret fikk sin fødsel, før armbåndsurene kom på markedet. Man kunne nå bruke en kvartskrystall i stedet for en pendel for å sende signaler til det mekaniske urverket. Etter hvert gikk man fra analoge klokker til digitale klokker med all verdens funksjoner som spill, GPS, kamera etc.  

I dag har tendensen vært at klokka er tilbake i lomma der den var for mange hundre år siden, nemlig på en telefon som har innebygd alle disse funksjonene i en og samme dings. 

Klokker365 

Klokker365 er en nettside for dem som ønsker eller søker etter klokker for kjøp. Da klokker365 påberoper seg å være Skandinavias ledende innen klokke, så har de tusenvis av produkter i sitt sortiment. De har forstått at klokken er mer enn bare en dings for å holde tiden med,  den skal også fiffe opp din stil og si noe om din personlighet. Er du en entusiast av surfing og dykking kan du ha en dykkerklokke som tåler 30 atmosfærers trykk og fortsatt være vanntett. Disse er maskuline og robuste i rustfritt stål. 

Kjøpe uret her.

Sortimentet 

Klokker365 har et 60 talls ulike merker på sin liste over klokker som er fra rimelige til dyre klokker. Klokkene til Klokker365 underligger et tyvetalls ulike kategorier, alt fra pilotklokker til sportsklokker. Nettsiden er bygget opp slik, og således er det fullstendig uproblematisk å finne akkurat den klokken som passer ditt behov. Er du en sporty og aktiv mann som er mye ute i skog og mark, kan det hende du vil se på trekking klokker som er robuste klokker med innebygd kompass, stoppeklokke og barometer. Men hjelp fra alle verdens elitestyrker i militær sammenheng er klokkene med trekking funksjoner spesielt tilpasset, og man vet at klokken er at ypperste kvalitet. 

Er du en fjong dame som skal i et velstående selskap hvor det er viktig å utstråle selvsikkerhet, eleganse og sjarme, har klokker365 også klokken for deg. Med gullbelagte lenker, rosagullfargede visere og safirglass skjønner man fort at Klokker365 kan tilby damen akkurat den klokken som passer for henne.  

Betingelsene 

Klokker365 gir deg mange valgmuligheter når det gjelder betaling, enten det er via VISA eller JBC. Og det er sikkert å betale, da beløpet du betaler ikke trekkes før varen er sendt til dem fraktfritt. Innføring av produkter til Norge med en verdi over 200 kroner må påregnes en moms på 25% av verdien, dette tilkommer først når du henter ut varen. 

Klokker365 gir deg hele 90 dagers angrerett og når varen er intakt og i samme forfatning som da den ble sendt til kunden. Nettsiden benytter cookies, en liten programfil som gjør det enklere å optimalisere hjemmesiden for å generere økende salg. For kunden har den liten påvirkning, bortsett fra at det blir enklere å logge seg inn på din brukerkonto, da programfilen husker dine innstillinger.