Vet du egentlig hva smarttelefonen din kan?

De fleste av oss har en smarttelefon som kan mange smarte ting, men det er ikke alle som er klar over hva det lille tekniske vidunderet vi bruker hver dag egentlig kan. Her kan du lese mer om hvordan du kan oppdage alt det som smarttelefonen din egentlig har å by på. 

Sjekk YouTube!

Det er ingenting man ikke vet som ikke kan oppklares ved et YouTube søk. Her sitter det nemlig teknologinerder i hopetall som deler sin store viten om smarttelefoner, og lærer deg ting og triks som du helt sikkert ikke visste at smarttelefonen din kunne. Du kan for eksempel søke å¨Samsung hacks eller iPhone hacks, hvis du vil finne ut av smarte ting som du ikke visste at telefonen din kunne.

Teknodag.com kan man også holde seg godt oppdatert på teknologinyheter, nye funksjoner, apper og lignende, så man alltid vet hva som skjer på teknologimarkedet. Her får du all den informasjonen du trenger om hva som foregår i teknologiverden, så du kan holde deg godt oppdatert og følge med på hva som er nytt.

Noen funksjoner du kanskje ikke visste om

Visste du for eksempel at man kan innstille skjermoppløsningen på Samsung Galaxy telefoner? Eller legge til en GIF som skjermsparer på always on skjermen? Du kan også zoome inn på meldinger (smart hvis man er synsutfordret). Du kan også stille inn kameraknappen til å være hvor du vil på skjermen, så det blir mye lettere å ta selfies. Dette er bare noen funksjoner som du kanskje ikke visste om, det finnes mange, mange fler.

En ting som mange ikke vet om Apple’s iPhone, er at man kan innstille tastaturet til at man bare kan sveipe over det når man skal skrive. Dermed så gjetter den seg til hva du skal formulere på en smart og intuitiv måte, og du kan skrive ved bare å bruke en hånd. Det er mye letter hvis man har en stor smarttelefon som er vanskelig å operere med en hånd når man skal taste ned på hver bokstav når man skal skrive noe.

Ikke vær forutinntatt

Vi antar faktisk stort sett bare at den nye telefonen kan det den forrige kunne, bare litt bedre, og så glemmer de fleste av oss å sjekke ut alle de nye funksjonene som følger med den nye telefonen. Dermed går vi også glipp av en hel del smarte løsninger som man kan bruke telefonen til, fordi vi er vanedyr. Det er lurt å utforske litt og se hva man egentlig kan.

De fleste funksjonene er jo nemlig designet for å gjøre brukeropplevelsen bedre, og gjøre det lettere for deg å bruke telefonen din på en smart måte. Det er mye lurere å faktisk undersøke hva telefonen din kan, så du kan få så mye ut av den som overhodet mulig. Kanskje gjør du noe på en unødvendig vanskelig måte? Det er godt mulig. Derfor bør du sjekke ut hva telefonen din egentlig kan i dag, så du kan oppdage alle hemmelighetene og triksene den bærer på.