Sexleketøy

Sex og lek – sexleketøy

I dag er sex vanlig å prate om. Folk kan se sex på Internett, man kan se sex på sexklubber og man kan se sex ute i det fri på de riktige stedene. Sex er intimlek for voksene. Sexleketøy er en viktig del av det å kose seg med sex og det å nyte sex.

Mange kvinner og menn sliter med orgasme uten litt ekstra hjelp. Det er ingen problem med det. Kvinner får nødvendigvis ikke orgasme ved vaginal stimulering av kjeden fra penis. Det må ofte stimulering av klitoris til. Dette kan gjøres med en hånd eller noe annet. Kvinner har mange tilnærminger til sex. Noen ønsker kanskje en større penis enn sin partners, andre ønsker kanskje en lengre penis enn sin partner. Det er ikke alltid man har en penis som varer lenge nok eller en som er stiv lenge nok.

Disse utfordringene kan løses ved sexleketøy enn at man bytter partner. Man kan kjøpe en dildo i alle størrelser som hjelper til med å fylle en kjede. Her kan man få den lenge og bredde man ønsker seg, samt den fargen man liker. Dildoer kan festes med sugekopp til en glassvegg slik at man kan ha sex i dusjen. Partner kan for eksempel sitte på andre siden av glassveggen å se på eller partner kan få oralsex samtidig. Dette gjør at man kan oppfylle trekantfantasier uten at man trenger å invitere en tredjepart inn i forholdet.

Man kan også kjøpe vibratorer, som kjør at klitoris eller kvinnens anal kan stimulerer under seg. Dette frigir hender, som kan brukes til annen kos og hygge.

Menn kan også kjøpe sexleketøy. Der finnes et stort utvalg av sexleketøy på Internett.

Menns leketøy kommer ofte i form av penisringer. Ringene festes rundt roten av penis, eller oftere rundt roten av pungen. Dette hindrer at blod flyter tilbake i kroppen og holder penis stiv noe lengre. Det kan ofte være slik at man eller ens partner ønsker sex lengre enn etter første orgasme. En penisring kan løse dette problemet noe ved at man kan holde penis stivere når man ønsker sex etter første orgasme og andre orgasme.

Sex er en fantastisk måte å kommunisere med din partner. Det er ofte slik at man har sex etter vaner eller hva man er vant til. Sexleketøy gir folk mulighet til å vekke andre sider av sin egen sexlyst eller sprite opp sine egne seksuelle vaner med sin partner. Det er ingen skam i å anskaffe seg leketøy – det er bare lek.