Lån på dagen

Lån på dagen – straks

Det kan skje oss alle, plutselig starter ikke bilen, fryseren konker ut eller kanskje man ser en billig feriereise til drømmedestinasjonen sin og man trenger penger hurtig. Da er godt å vite at sålenge man ikke har betalingsanmerkninger så er det utrolig mange utlånere som tilbyr lån på dagen.

Det mest vanlige er at man tar opp et forbrukslån, forbrukslån er meget åpne lån som kan brukes til det aller aller meste. Man søker enkelt gjennom å fylle ut et online søknadskjema, opplysningene i denne søknadenblir brukt for å foreta en kredittsjekk for å se om man har registrert noen betalingsanmerkninger på seg og har man ikke det så blir det foretatt en vurdering av din økonomi for å være sikker på at man ikke låner mer enn man klarer å håndtere. Deretter sender utlåner tilbake et lånetilbud til deg og godtar man da dette lånetilbudet så fyller man ut lånedokumentene online og signerer med bank IDen sin og sender inn. Deretter er det bare å vente på overføringen som i mange tilfeller skjer i løpet av veldig kort tid. Utlånerene har forstått hvor viktig det er med hurtighet i slike saker og derfor har mange opprettet kontoer i mange banker slik av overføringer kan skje mer eller mindre på øyeblikket.

Billån er også et lån som nå er meget hurtig å få og fullt mulig å få på dagen. Bilen du har drømt om i mange år står plutselig til salgs i et salgslokale. Da kan man enkelt gå på nettet og gjennomgå en online søknadsprosess på samme måte som et forbrukslån. Skal det tas pant i bilen må man også fylle ut pantedokumenter. Alt kan nå signeres med bank ID.

Trenger man kun et lite beløp fra 5000 kroner og mindre så kan man ta opp et smslån eller mikrolån. Dette er kanskje det aller enkleste lånet å få på dagen. Ved første gangs bruk må man søke via et online søknadskjema og så snart man er registrert som bruker og har fått godkjent søknaden trenger man i fremtiden kun å sende en rask sms og be om penger til kontoen sin så blir overføringen gjennomført. Slike mikrolån er ofte både rentefrie og gebyrfrie innen en gitt tidsfrist og betaler man ned lånet før den tid så er disse kanskje de gunstigste lånene når man trenger litt penger raskt. Går man derimot over denne tidfristen så er det nok det dyreste lånet man kan ta opp. Etter tidfristen har gått ut så har man meget høy rente og samtidig påfaller det gebyrer. Så skal man ta opp et mikrolån bør man være helt sikker på at man klarer å innfri dette for fristen går ut.

Det er også mulig å benytte seg av en såkalt låneformidler om man er usikker på økonomiske spørsmål. Det en låneformidler gjør er å hente inn flere tilbud fra forskjellige utlånere og som blir presentert for deg og man kan da sammenligne de forskjellige lånetilbudene og velge det som passer en aller best. Man gir da låneformidleren de opplysningene som trengs og legger jobben over på de.