Invester i forbedringer i hjemmet

Det er mange grunner til at det er viktig å ha det koselig hjemme, men etter et år der vi alle sammen har vært bundet til hjemmet på en helt annen måte enn vi noen gang før har opplevd, har dette blitt mye mer tydelig for oss alle sammen. Det å sørge for at man har det bra der man bor er så utrolig viktig og bidrar til økt trivsel for både store og små. 

Nå som vi fortsatt er mer eller mindre i lockdown selv om det har gått et helt år allerede, er det kanskje det perfekte tidspunktet å bruke den ekstra tiden vi har på nettopp det å gjøre det litt koseligere hjemme. Vi har jo ikke noe bedre å bruke hverken tid eller penger på akkurat nå, så hvorfor ikke bruke både tid og penger på det som betyr aller mest for oss i denne tide – familie og hjem. 

Trenger du hjelp til de siste betalingene? 

Når det kommer til å investere i ting som for eksempel oppussing er det ikke alltid at man har mulighet til å betale alt selv akkurat når man trenger det. For selv om man kanskje har vært Veldig flink til å spare er det noen ganger nødvendig å åpne til det aller siste sånn at man kan kjøpe alt det man trenger på en gang og da kan for eksempel credits visa være akkurat det man trenger.  

Når man er flink til å spare og bare trenger å låne til det aller siste vet man jo liksom allerede at man klarer å spare og ikke kommer til å sitte i en situasjon der man ikke kan betale tilbake det man låner. Da er det å låne et fint verktøy man kan bruke. 

Gjør stua til noe litt mer spesielt 

Når vi ser for oss hvordan hjemmene våre skal se ut har vi stort sett ganske klassisk forestillinger om hvordan det er. Men hvis man for eksempel har store rom med høyt til taket kan det å bygge en hems i stua for eksempel være noe som både voksne og barn vil sette ekstra stor pris på.  

Det skaper en helt annen dynamikk i rommet og det er også gøy for ungene å klarte opp hemstrapper så det skapes også en ekstra dimensjon når man har to etasjer i samme rom. 

Få hjelp av naboene 

Det å ha et godt naboskap er veldig viktig og ikke minst fordi man kan få til mer sammen enn det man gjør alene. Naboene våre er noen veldig hyggelige russiske damer som vi ofte er sammen med. Det er koselig å hjelpe hverandre og mens de voksne jobber kan jo ungene leke i bakhagen. De kommer uten tvil til å elske hemsen alle sammen.