Xsmoke

Fordel med færre ulemper

Med e-sigaretter kan man nye røykingens positive sider uten å måtte slite med de dessverre veldig mange negative sidene. For det er ikke til å stikke under en stol at tobakksrøyking har en lang rekke ulemper som manifesterer seg på forskjellige plan. Mange av dem er knyttet til nikotinen som finnes i tobakk, men de aller fleste er knyttet til alle de andre stoffene som tobakk i form av sigaretter inneholder.

Nikotin er først og fremst vanedannende og den effekten kan man ikke nøytralisere ved å innta nikotin via e-sigaretter. Den som inntar nikotin via den dampen som e-sigarettene avgir blir like avhengig av stoffet og de reaksjoner det skaper i kroppen som en som får nikotinen i seg via vanlige sigaretter. Hvilken skade den rene nikotinen gjør på folks helse skal denne skribenten være veldig forsiktig med å ha noen bastant mening om ettersom dette sikkert er noe som de lærde strides om. At nikotin uten alle de andre stoffene som tobakk inneholder er betydelig mindre skadelig enn det å røyke tobakksigaretter, er det imidlertid stor grad av enighet om.

Gule fingre og tenner, samt grå hud

Et kjennetegn på tobakkrøykere er at fingrene som holder sigaretten lett får en usunn gulaktig farge. Ikke spesielt vakkert og et fenomen som tobakkindustrien har vært opptatt av. I den grad at de har funnet løsninger som gjør at dagens tobakksigaretter i mindre grad enn tidligere gir denne effekten, men helt borte er den ikke. Med e-sigaretter får man ikke denne effekten. Ei heller en annen lite tiltalende effekt av tobakkrøyking, nemlig at tennene lett blir gule. At man slipper misfarging av tenner og fingre er så avgjort to ting som taler for å bytte til sigaretter fra nettsteder som for eksempel xsmoke.

Vel så viktig er det at man slipper det gråaktige skjæret man får i ansiktet når man inntar mange daglige doser av alle de mer eller mindre giftige stoffene som tobakk inneholder. Ikke er det vanskelig å se på godt voksne mennesker hvem det er som har røykt et langt liv og hvem det er som ikke har gjort det. Det er noe med gløden i ansiktshuden som avslører røykerne.

Du slipper hull i klærne

Sigarettgloen har gjort mye skade opp gjennom tidene. At det å røyke på sengen har resultert i mange dødsfall og store materielle skader er det ingen tvil om. Her skal imidlertid bare nevnes de utallige hull på klesplagg som gloen har forårsaket. Ulemper man ikke trenger å enke på om man tar seg en e-sigarett eller mange.