Den perfekte gaven til kjæresten

Uansett hvor lenge man har vært sammen så er det ikke alltid så lett å vite hva man skal gi til hverandre. Uansett om man gir en gave for første gang eller tiende gang, så er det ikke sikkert at det har blitt noe lettere, for man går kanskje litt tom for ideer etter hvert. Vi har derfor laget en liten oversikt med noen tips til hva du kan gi.


Det er nemlig en super ide å gi en opplevelse eller en aktivitet dere kan gjøre sammen. Det er noe hen kommer til å huske og det er unik gave vedkommende mest sannsynlig ikke får flere av. La oss ta en titt på tipsene vi har funnet frem her, og om du trenger noen flere tips så kan du ta en titt hos genialegaver.com. Vi håper du finner et tips du liker.

Hva passer for din kjæreste?

  • SUP kurs på åpent vann: dette er den perfekte gaven for det sporty paret. Her får dere muligheten til å bli med på et tre timers kurs hos 4elements, der dere garantert komme til å ha en morsom opplevelse. Dette er den perfekte gaven, uansett om dere har vært sammen lenge eller ikke.
  • Opphold på Lysebu: i denne flotte pakken får dere bo på et lekkert dobbeltrom, nyte tre retters middag, aperitiff, konfekt og dere kan benytte dere av den flotte svømmehallen på stedet. Dette er en romantisk helaften MED overnatting, en opplevelse dere sent vil glemme!
  • Eagle Nest Eco Lodge: om du virkelig ønsker å slå på stortromma så anbefaler vi å reise til Otta for å bo i en luksuslodge. Her bor dere høyt over bakken med en utsikt over hele tre nasjonalparker. Dette er en opplevelse man aldri vil glemme. Nyt en romantisk kveld i badestampen med fantastisk utsikt.