Baderomsmøbler

Dansani bathrooms: Baderomsmøbler til ditt bad!

Baderommet er et essensielt innslag i et hvert hjem. Det er her daglig pleie og stell foregår, så det er viktig å finne praktiske løsninger som varer lenge. På grunn av dette praktiske og funksjonelle elementet, er det kanskje mange som glemmer det estetiske når de skal velge baderomsinnredning. Men hva om man kan enkelt kan finne begge deler, hos én og samme leverandør?

Dansani baderom: Estetikk og funksjonalitet i ett og samme bad

Hos Dansani bathrooms kan man finne nettopp denne kombinasjonen: et innbydende utseende uten at det går på bekostning av funksjonalitet. I tillegg kan du velge blant slitesterke og solide materialer og kvaliteter til dine bademøbler. De ulike seriene tilbyr noe for enhver stil og ethvert brukerbehov. Det er viktig å finne et bad man trives med og som matcher ens personlige smak, da baderommet skal være en frisone for egen tid og -pleie.

Nyttige tips til deg som skal velge baderomsmøbler

  • Tenk helhet. Hvilke funksjoner trenger du på badet, og hvilke funksjoner har du i andre rom? Har du for eksempel et separat vaskerom, eller trenger du plass til vaskemaskin og tørketrommel inne på badet? Isåfall må dette inngår i planleggingen helt fra starten.
  • Ikke vær redd for å bruke farger. Etter at hvitt var den store fargen i trendbildet i mange år, er hvitt for mange blitt nærmest et fasitsvar når de skal innrede – enten det er bad, kjøkken eller soverom. Mange tenker derfor ikke på mulighetene farger har til å skape varme og kontrast i et rom. Om du tør, kan du for eksempel bruke blå fliser som gir en følelse av hav, eller kanskje røde baderomsmøbler for å gi deg energi på morgenen. Farger vil dessuten se penere ut enn hva en kald, hvit overflate vil gjøre. Badet blir fort tilsmusset og må selvsagt rengjøres ofte, men med farger trenger du kanskje ikke gjøre det to ganger per dag…
  • Sikre et solid grunnarbeid. Vær nøye med at våtromsløsningene er solide og at håndverkerne (eller deg selv) gjør jobben ordentlig. Er helningen ned til slukene riktig? Er avløpene laget av riktig materialer? Har du en baderomsinnredning som tåler fuktighet og vanndamp? Slike ting er kanskje selvfølgeligheter, men har man ikke gjort det ordentlig i starten, blir det merarbeid senere. En billig håndverker med lettvinte løsninger kan koste deg dyrt senere.
  • Finn din egen stil! Det er tross alt du som skal bruke badet på daglig basis.